tiistai 5. maaliskuuta 2013

Eilen illalla Sulo muutti meille! Nytpä takana vuorokausi elämää kahden koiran kera. Onni on ollut lähinnä ihmeissään; mikä tai kuka tämä uusi tulokas on. Välillä pienesti murahtaa, jos pikkuinen käy liian innokkaasti kiinni turkkiin. Ja meidän ihmisten huomiosta osaavat jo molemmat kilpailla; onneksi on kaksi kättä, joilla rapsutella :)

Pikkuinen Sulo nukkuu paljon, niinkuin vauvojen kuuluukin. Ruoka ei vielä ole kovin paljoa maistunut vai enkö vain osaa suhteuttaa pennun tarvitsemaa ruokamäärää. Kasvattajan hyvien ohjeiden mukaan toki Suloakin ruokimme.

Jännittäviä, iloisia hetkiä meillä siis eletään!
Sulo ja Onni ensi hetkissä
Vähän jo alkaa väsyttää!












3 kommenttia:

  1. Pennun syömät ruoka määrät ovat tosiaan aika pieniä. Kun miettii minkä kokoinen vatsalaukku siellä massussa on, ei siihen kerralla paljoa ruokaa mahdu...usein sitä hätäilee turhaan, kyllä terve pentu tarpeekseen syö. Terveisin kasvattaja-täti :)

    VastaaPoista
  2. Niin näyttää syövän oman tarpeensa mukaan; nyt ruokakin siis alkanut maistua hyvin :)

    VastaaPoista
  3. Hei! Blogisi on saanut minulta Liebster-palkinnon! Käy kurkkaamassa, mitä tämä palkinto tarkoittaa blogistani ja anna se eteenpäin: http://mydreambelle.blogspot.fi/2013/03/liebster-blog.html

    VastaaPoista